Lucrăm, o linie merge eFortuna după alta, așteaptă cu nerăbdare pe atacantul Kloh

După trei meciuri jucate într-un crossover, el are primul loc într-o masă de nouă puncte și un scor de 14: 2 respectabil, pe care ar fi putut eFortuna să-l vadă acum câteva luni. In poarta, exista un perete de caramizi arse in forma de Ondřej Kacetl (medie de 0,67 goluri pe meci, 97,80% din interventii), fiecare impinge in fata golului adversarului, soseste, apara, joaca duelul…

“Toate cele patru linii funcționează, unul merge după altul…Exact așa trebuie să fie “, laudă atacantul de la Pardubice, Jan Kloz. Echipa lui a împușcat ultima dată pe Chomutov pe gheața 5: 1 marți și un 32 de ani a contribuit cu un scop și asistență la statistici. “Mă bucur, dar cel mai important, a ajutat echipa, îmi place cel mai mult”, spune Kloz. El a marcat deja două eFortuna pariuri online bonus inscriere goluri în raliu, a adăugat două înregistrări și a marcat cel puțin un punct în fiecare din cele trei jocuri din trecut . Și astfel el își joacă rolul de jucător important de negociere pentru care Dynamo a luat-o. Și alții se trezesc. Aleatoriu: Luboš Horký începe să joace în plumb, marcând Jordann Perret în partea de bază a jocului.Pe scurt, totul se potrivește exact așa cum s-ar aștepta eFortuna puțini înaintea luptelor de supraviețuire de primăvară. Erau niște acțiuni comune înainte ca totul să înceapă. Dar doar să jucăm la bar, ne-a lovit “, explică Kloz. Pentru jucatorii de hochei din Pardubice, totul evolueaza foarte mult, dar aveti grija! Deși Dynamo are 9 puncte și a fost singurul din istorie care a câștigat primele trei dueluri de baraj, dar pentru salvare are nevoie de cel puțin alte unsprezece puncte. Deci, de preferat, patru sau cinci victorii din cele nouă încercări rămase. Cea mai mică ezitare ar putea fi fatală.

“Avem mulți jucători experimentați care au experimentat situații similare și știm ce facem.Satisfacția nu este în discuție “, promite Kloz. Pe eFortuna de altă parte, Dynamo tocmai o aștepta: trei victorii minunate pentru bunăstarea psihică. “Credința crește și poate fi mai mare, dar trebuie să lucrăm la ea tot timpul”, spune Kloz. După o lovitură dublă în Kladno (5: 0), iar acum în Chomutov eFortuna un stand de acasă așteaptă Pardubice. Vineri, pirații din Boemia de Nord ajung din nou cu el. Începe de la ora 18:00.