Andre Russell megengedheti a fekete denevér használatát a tilalom ellenére

A krikett Ausztrália hagyhatja, hogy Andre Russell újra használhassa a fekete denevérét, feltéve, hogy bizonyítani tudja, hogy nem fogja megjelölni a labdát, miután a tisztviselők betiltották a denevéreket kedden este Big Bash League Sydney derby után. eredetileg engedélyt kapott a szemet gyönyörködtető denevér használatára, amely rózsaszín fogantyúval és fekete pengével rendelkezik, de a jóváhagyás visszavonása után a tisztviselők felfedezték, hogy a Betclic üdvözlő bónusz denevér megjelölte a fehér golyót. több

„Úgy döntöttünk, hogy visszavonjuk az Andre-nak a múlt éjszaka által használt denevér használatát, mivel a gyártó által használt színmegoldás elszíneződött a labda” – mondta BBL főnök Anthony Everard. >

A CA nem zárta ki, hogy Russell ismét képes legyen egy színes denevér használatára a BBL-ben.

„Ha Andre vagy más BBL vagy WBBL játékos…más színező oldattal rendelkező denevér használatát szeretné használni a múlt éjjel használthoz, amely nem eredményezi a meccs labda elszíneződését, ezért megengedhetik, hogy a CA meggyőződve arról, hogy a denevér nem veszélyezteti az integritást – mondta Everard.

A BBL szabályai szerint a játékos egy színes denevér használatát engedélyezheti. Fekete vagy ugyanolyannak kell lennie, mint a unibet bónusz csapat elsődleges színe.A mérkőzésbírók is kérhetik a játékosokat, hogy változtassák meg a denevéret, ha úgy érzik, hogy befolyásolják a játék integritását.

Russell kilenc golyót kapott a Sydney Thunder-hez, kilenc wicket veszteséggel a Sixers-nek kedden

A szerdai este játékában Brisbane Heat felvette Alex Ross-ot, aki rávilágított arra, hogy néhány korábbi veresége volt a korábbi Adelaide Strikers csapattársaitól, mielőtt az utolsó nevetésre vágyott a keményen harcolt 10 fős győzelemre az Adelaide Ovalban.

Ross, aki februárban váltott át Adelaide-ről Brisbane-re, többnyire a Strikers kapitánytól, Brad Hodge-tól vágta le, miután kiment a középre, néhány külsőre.

De Ross félreérthetetlen volt, és 64-et dobott, hogy segítsen a Heat-nek egy hatalmas 206-5-re, ami épp elég bizonyított, amikor Adelaide üldözi a halált.

„Néhány szörnyű szó volt” – mondta Ross. – Volt még néhány zavaros játékos, mint amilyennek azt gondoltam volna.Lehet, hogy egy kis bizalmat kaptak a tömegben lévőktől. [Hodge] volt néhány kedves szava számomra. Mindez jó móka, professzionális sport. ”

Ross befejezte Brisbane nyitóinak Jimmy Peirson (46) és Brendon McCullum (42) korábbi jó munkáját. A futó futamban.

Dunk elbocsátása 85-szel, Samuel Badree leányvállalatával együtt, a legközelebbi, Brisbane visszafordította az ingát. – Kicsit ideges voltunk…[Dunk] szépen megdöbbentette őket – mondta Ross. „Visszatekintve [Badree leánykori] unibet fogadás bónusz kulcsfontosságú volt – megfordította a játékot.”

Dunk lenyűgöző volt Adelaide-i színeiben, amikor a Heat bowlereket minden sarkára küldte, mielőtt kiszállt volna a bowlingról Dunk úgy véli, hogy elbocsátása Brisbane javára fordította a mérkőzést. – Amikor 200-at üldöz, minden rendben kell mennie – mondta. – Azt gondoltam, [Jake] Weatherald gyönyörűen és egymás között harcolt, adtunk magunknak egy esélyt, de teljes hitelt adtunk a Heatnek, aki néhány igazán jó halál bowlingot termelt.