A Chelsea célpontja Tiemoué Bakayoko és Djibril Sidibé 60 millió font Oscar után

A Chelsea reméli, hogy az Oscar 60 millió forintos indulásából származó pénzt Sanghaji SIPG-re kívánja felhasználni, hogy a következő hónapban megerősítse a középpályát és a védelmet, és a Diego Costa képviselőivel folytatott megbeszéléseket is tervezték, hogy az új ügyletet biztosítsák.

< p> Oscar klubrekord eladását a kínai Super League oldalra meg unibet sportfogadás bónuszok kell erősíteni, mielőtt az átviteli ablak megnyílik, és bár a Chelsea mindig várta, hogy aktív lesz a piacon, a pénzt visszaszerelik az oldalra.Antonio Conte látta, hogy a Premier League tetején hat pontot ér el, de remélem, hogy legalább két játékost szeretne hozzáadni az opcióinak megerősítéséhez és a lendület fenntartásához. Daniel Taylor Bővebben

A menedzser elkísérte a Chelsea technikai igazgatóját, Michael Emenalót, Franciaországba, hogy megnézze Monaco Tiemoué Bakayokoját és Djibril Sidibét a Bajnokok Ligájában a Tottenham Hotspur ellen. Lehet, hogy januárban bármelyik játékos elbűvölése nehéz lehet, mivel a Ligue 1 klub részt vesz a Bajnokok Ligájában – a Manchester City-t játszanak a kiütés szakaszában -, de mindketten tisztában vannak az érdeklődéssel. Fenerbahce Simon Kjaer és a Antonio Rüdiger és a Radja Nainggolan roma párja erősen felderült.Egy másik Chelsea unibet internetes fogadóirodák érdeklődő játékos, Leonardo Bonucci szerződést írt alá a Juventusnál.

A Chelsea 11 Premier League játékot nyert egymás után, a klubrekordokkal egyenlő, de Conte rendszeresen beszélt az Emenalo-val és a hierarchia a stratégiájukról az átviteli ablakban.

„Nagyon elégedettek vagyunk az oldallal és az elért eredményekkel, amelyeket most elértünk, és örülök, hogy játszhatok ezeken a játékosokkal” – mondta Conte. A szombati 1-0 győzelem a Crystal Palace-ban. „De logikus, hogy beszéljek a klubommal, hogy megpróbáljam megtalálni a megoldást, és győződjön meg róla, hogy a szezon végén jó helyzetbe kerülünk. Nem tudom, mi fog történni januárban, de fontos beszélni a klubtal.Fantasztikus kapcsolatunk van, és megvan az ötletem. ”

A Costa képviselőivel folytatott tárgyalások az új évben kerülnek megrendezésre, amelynek célja, hogy a 28 éves és 200 000 font értékű üzletet kössék össze hetente. A sztrájkszerződés 2019-ben lejár, de van egy vágy, hogy meghosszabbítsa egy olyan játékos tartózkodását, aki ebben a szezonban 13-szer szerzett a bajnokságban. Atlético Madrid 2014-ben, de most olyan rendezett, mint valaha.Brazíliában tartózkodik, amikor a Selhurst Parkban szerezte meg a szezon ötödik sárga lapját – az első óvatosságát 11 mérkőzésen -, és míg a csapat többi tagja visszatért a szerdán, háromnapos szabadságot követően, az előremutatót megadták egy extra 24 órás távozás, mivel nem tud újra játszani, amíg Stoke City meglátogatja a szilveszteri Stamford-hídot.

A Michy Batshuayi előrevetítője várhatóan a Premier League-ben indul el Bournemouth ellen a boksznapon a helyettesítő Costa.

Eden Hazard a West Bromwich Albion ellen unibet élő fogadás elszenvedett térd sérülést szenvedett el, de a palotát lenyűgözve elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy hétfőn induljon.

A Labdarúgó Szövetség megerősítette, hogy a Chelsea első csapata asszisztens első csapata edzője, Steve Holland, a szezon végén állandóan csatlakozik Gareth Southgate edzői személyzetéhez.A 46 éves fiatalok 2013 óta dolgoznak a Southgate-nál, kezdetben a nemzeti alapítással foglalkozó 21-es években, utóbb pedig az idősekkel októberben és novemberben. A szezon hátralévő részéig a Chelsea-nál folytatott feladatait a teljes munkaidőben az FA-hoz való csatlakozás előtt folytatja.

„Örülök, hogy Steve-t segítő menedzserként látom” – mondta Southgate . „Három éven át nagyon szorosan dolgoztunk, és tiszteletben tartom a munkáját, professzionalizmusát és előkészítésének részleteit. A célunk az volt, hogy ösztönözzünk egy fiatal angol csapatot, hogy bizonyos stílusban játsszon, és hogy nyerjen a győztes mentalitást; Azt hiszem, biztosan hosszú utat tettünk a 21 év alatti emberekkel.Az idősekkel szembeni kihívás nagyobb, de Steve élménye az elit játékosokkal és edzőkkel való együttműködésben a Chelsea-nál azt jelenti, hogy tudja, hogy milyen világszínvonalú csapatnak kell kinéznie.

„Köszönöm Chelsea-nak hogy Steve csatlakozzon hozzánk az elmúlt három évben. Nagyszerű, hogy Steve képes együttműködni velünk a márciusi táborban [a világbajnokság ellen, Litvánia ellen és barátságos Németországban], de a teljes munkaidőben történő megszerzése nagyon fontos, és én több mint felkészült voltam májusra várni ez megtörténik. Ha sikeres akarunk lenni, akkor a legjobb embereket kell foglalkoztatnom, és nekem Steve a legjobb. ”

Martyn Margetson, aki Sam Allardyce kapusedzőjeként csatlakozott a nemzeti csapathoz, megtartja ezt a szerepet. Southgate alatt, a feladatait a Cardiff City-nél végzett feladatokkal kombinálva.