Bet365 online fogadási útmutatók

Az Everton menedzser Ronald Koeman kijelentette, hogy a játékosok csak 70% -kal rendelkeznek fitneszüket megelőzően, mielőtt szombaton megnyitják a játékot a Tottenham-szel.

A holland, aki júniusban elhagyta Southamptonot a Goodison Park-i gyeplőket hozzáadták, amikor azt állította, hogy korábbi klubjában „ez 100%” volt.

Csütörtökön beszélt a sajtótájékoztatón a Bet 365 szombati hazai Premier League verseny előzetes megtekintésére: „ Természetesen mindig jó, ha elkezdjük a szezont, de nem vagyunk abban a szinten, amire szükségünk van. Nem a játékosok fizikai állapota szempontjából.

„Mert úgy gondolom, hogy a fizikai állapot szempontjából 70% -át teszjük meg. Keményen dolgozunk és javulunk.Javítani kell. ”Mauricio Pochettino azt mondja, hogy Tottenham játékosainak szezon előtti„ gördülő ”volt. Tovább

Koeman ragaszkodott hozzá, hogy csapata szombaton Bet 365 erős lesz, de azt javasolta, hogy„ két-három hét „Mielőtt az Everton 100% -ra nőtt volna.

Azt mondta:„ Kétlem, hogy azt jelenti, hogy 70% -kal fogunk játszani, de ha összehasonlítom a játékosok fizikai állapotának számát, akkor ez 70 %, és Southamptonban 100% volt.

A játékra vonatkozó potenciális kiválasztását illetően Koeman kiderült, hogy Ashley Williams – szerdán aláírt Swansea-ról egy bejelentett £ 12m-t John Stones-féle középiskolai után 47,5 méter átjutott a Manchester Citybe – nem lesz elérhető.

Koeman azt mondta a Williams kapitányról: „Az Euro 2016 és a Swansea és az Everton közötti minden üzlet miatt későn kezdte.Remélem, hogy a következő Bet 365 hétvégén tíz napos edzés után készen áll. ”

Phil Jagielka, az Everton kapitánya a védekezés szívében indul el, miután egy hamstring-problémából állt vissza.Koeman világossá tette, hogy a Jagielka – a korábbi Everton menedzser David Moyes-szel való összejövetelével – a Sunderlandben nem fog elhagyni.

„A csapat kapitánya, és ha számítunk akkor hát persze, hogy nem hagyja el a klubot – mondta Koeman.

Két játékos kétséges a szombat meccsére, a teljes hátú Séamus Coleman (boka) és csatár Romelu Lukaku (heel).

A Lukaku valaki más, akit összekapcsoltak egy mozdulattal, és korábbi klubja, Chelsea azt állítja, hogy nagy pénzt szeretne fizetni, hogy újra aláírja.

Koeman azt mondta: „Még mindig Everton játékos, de Bet 365 végül az igazgatóság ilyen döntéseket hoz. Természetesen szeretném megtartani a legjobb játékosomat, de ismerem a labdarúgást. Tudom az üzletet.Várjunk. ”

Amikor aztán megkérdezték, hogy a Lukaku új szerződést ajánl fel az Everton által, mondta Koeman:„ A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze az összes játékosot, akit meg akarunk tartani

Az Everton állítólag a Sunderland védőjének, Lamine Koné-nek és a Crystal Palace-nak, Yannick Bolasie-nak.

A konkrét játékosokról való beszélgetés megtagadásakor Koeman azt mondta Everton, aki eddig nyáron felvette Williams-t, Idrissa Gueye-t és Maarten Stekelenburgot, „három vagy négy játékosra fog vállalkozni”. a Goodison Parkban, mondván: „Átadhatja magát, Bet 365 mert véleményem szerint nem a jövő, amire szükségünk van az ő pozíciójában.”

Közben Koeman azt mondta, hogy az Everton védője, Matthew Pennington lesz „több hónapig” elhagyták a szezon előtti nehézségeket.